SKRIV DIN ROMAN – FULLBOKADKursen är fullbokad. Maila oss om du vill skriva upp dig på reservlistan: skrivmedyrsaochflora@gmail.com.

Varmt välkommen till en kurshelg för dig som är i färd med att skriva en roman. Kursen sker digitalt, via Zoom, så du kan bo var som helst för att delta.

Under 17 timmar (fredag eftermiddag till söndag kväll) kommer vi att angripa romanskrivande från olika håll. Kanske har du ett tema du vill utforska, kanske har du en berättelse som ligger och väntar på att bli skriven eller så har du redan kommit en bit. Tillsammans kommer ni som deltar att få grotta ner er i era egna och varandras romanprojekt för att utveckla dem.

Under helgen kommer ni att presentera era idéer för gruppen. Genom samtal, längre skrivövningar, egen skrivtid, textsamtal och uppläsningar kommer ni gemensamt och på egen hand att formulera, fördjupa och skapa konturer för era romanprojekt och förhoppningsvis träda längre in i er textvärld. Vi hjälper er även att sätta upp en plan för att hålla romanskrivandet vid liv efter helgens slut, som bonus erbjuds 20 minuters individuell handledning med en av oss. 


Kursen är väl anpassad för det digitala formatet – med ett dynamiskt upplägg. Vi skickar ut en Zoomlänk till er innan kursstart. Allt ni behöver är en dator med mikrofon, bra internetuppkoppling och Zoom som ni laddar ner kostnadsfritt.

Datum & tider: 
26-28 mars
fredag: 15.00-18.00
lördag: 9.00-17.00 (lunchpaus 12.00-13.00)
söndag: 9.00-17.00 (lunchpaus 12.00-13.00)
totalt 17 timmar


Pris:
3250 kr (ink. moms)

Vid behov kan betalningen delas upp på flera fakturor.

Jobbar du litterärt och har eget företag eller enskild firma är kursen avdragsgill. 


Bokning: 
Maila skrivmedyrsaochflora@gmail.com. Då skickar vi en bokningsbekräftelse och en faktura, så skicka med din adress. 

Från och med att du fått bokningsbekräftelsen har du 14 dagars ångerrätt. Efter det är anmälan till kursen bindande.

Om du avbokar efter ångerfristen försöker vi hitta en ersättare, annars behåller vi halva avgiften och du får tillbaka halva.

Blir du så sjuk att du inte kan delta får du avgiften tillbaka mot uppvisande av sjukintyg.


Sagt om kursen:

– Det var en riktigt rolig helg som ökade min skrivlust, laddade mig med massa ny kunskap och förberedde mig inför att ta min dröm ända in i mål. Ett helhetsgrepp jag inte förväntade mig men fick – så wow, tack för dessa dagar.


– Det var helt ärligt något av det roligaste jag gjort tror jag ... Tack så himla mycket! Var avslappnat och opretentiöst men samtidigt så på riktigt. Kursen gav både självförtroende och insikt i hur mycket arbete som krävs för att skriva en roman, men det på ett motiverande sätt. Så, så kul!

– Superbra, verkligen! Så imponerad av hur ni lyckades få det att kännas så nära och personligt trots att det blev på distans. Kändes också så himla genomtänkt och välarbetat av er, tex med textgrupperna och uppmuntring till fortsatt kontakt osv. Märktes verkligen att ni har mycket egen erfarenhet.


Samtliga deltagare från de tidigare romankurserna skulle rekommendera kursen till andra!

Kan du inte delta men vill ha information om kommande kurser? Skriv upp dig på vår maillista här.


#SKRIVMEDYRSAOCHFLORA


Mark